Ai o problemă, un neajuns sau o limitare care simți că te închide în propria viață? Îți pot scrie o poveste personalizată despre ea.

Povestea nu o va face să dispară, dar te va face să vezi propria realitate din perspective noi, te poate ajuta să ieși din blocaj și să reexaminezi posibilitățile.

Tuturor ne place o poveste bună!

Sunt sigură că știi cum ascultă copiii, cu ochii larg deschiși, o poveste care li se citește sau cum își roagă părinții să le citească una înainte de culcare, sau nerăbdarea cu care se duc adulții la cinema ori cum citesc pe nerăsuflate un roman sau cum, pur și simplu, își povestesc întâmplările în jurul mesei de seară!

Poveștile pot fi întâlnite pretutindeni, în întâmplările de zi cu zi, într-o carte citită, într-un film artistic sau documentar, într-o conversație care vorbește de experiența unei persoane!

Poveștile au ceva care are un efect profund asupra ascultătorilor:învață și inspiră, îndrumă și comunică ceva.

O poveste creată în jurul unei probleme are puterea de a-i permite ascultătorului să părăsească sistemul de referință în care a rămas blocat și, într-o sferă de experiență diferită, să-și reexamineze posibilitățile.

Prețuri:

* O poveste scrisă doar pe baza a câtorva informații primite (spre exemplu copilul meu suferă că are alergie la pisici și nu putem avea una): 120 lei.

* O poveste scrisă în urma unei discuții cu mine de 30 minute: 150 lei

O astfel de poveste poate fi și un cadou special, personalizat, pentru o persoană aflată într-o situație dificilă, dar nu neapărat.

Vrei să-ți scriu povestea? Scrie-mi aici: CONTACT